Bio

artur martí (barcelona, 1986) és un músic i compositor de sabadell.

treballa en una empresa química, és llicenciat en bioquímica i menció en filologia francesa. li agraden les guitarres, viatjar, la pizza, els gossos, superman, el mar, frança, l’empordà i el karate.

al llarg d’aquests anys ha editat diferents maquetes, singles i un disc; i ha tingut el plaer de fer més de 120 concerts en llocs com: la sala bikini, el music hall de barcelona, le chapeau rouge de carcassonne, l’fnac, el museu del rock de barcelona…, i a diferents llocs d’espanya, frança i itàlia.

el camí per endavant és llarg, però si hi ha alguna cosa de la que està convençut, és que aquesta és la direcció que ha d’agafar.


artur martí (barcelona, 1986) es un músico y compositor de sabadell.

trabaja en una empresa química, es licenciado en bioquímica y mención en filología francesa. le gustan las guitarras, viajar, la pizza, los perros, superman, el mar, francia, el ampurdán y el karate.

a lo largo de estos años ha editado distintas maquetas, singles y un disco; y ha tenido el placer de hacer mas de 120 conciertos en sitios como: la sala bikini, el music hall de barcelona, le chapeau rouge de carcassonne, el fnac, el museu del rock de barcelona…, y a distintos sitios de españa, francia e italia.

el camino que le queda es largo, pero si hay una cosa de la que está convencido es que esta es la dirección que tienen que tomar.


artur martí (barcelona, 1986) est un musicien et auteur-compositeur de sabadell.

il est diplômé en biochimie, domaine dans lequel il travaille actuellement, et mention en philologie française. il aime les guitares, voyager, la pizza, les chiens, superman, la mer, la france, l’ampurdan et le karate.

il a édité plusieurs démos et singles, et un disque. il a également eu le plaisir de faire plus de 120 concerts dans des lieux connus tels que: sala bikini, le music hall barcelone, le chapeau rouge de carcassonne, la fnac, le musée rock de barcelone… et à différentes lieux de l’espagne, la france et l’italie.

la route est longue, mais s’il y a quelque chose dont il est convaincu, c’est que c’est la direction qu’il doit prendre.


artur martí (barcelone, 1986) is a musician and a songwriter from sabadell.

he’s a biochemistry graduate, the field in which he is currently working, and has a mention in french philology, he likes guitars, to travel, pizza, dogs, superman, the sea, france, l’empordà and karate.

he has edited various demos and singles, and a cd and he has also had the pleasure of doing more than 120 concerts in well known places such as: sala bikini, music hall barcelona, le chapeau rouge carcassonne, fnac, rock museum of barcelona…., and in different places of spain france and italy.

the road is long, but if there is something that he is convinced of, it is that this is the direction he has to take.

Anuncios

a musician from barcelona